forex trading logo

Авторизация



Кто на сайте

Сейчас 17 гостей онлайн

Статистика

Пользователи : 3715
Статьи : 329
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 110638

 

 

http://teplovod.dp.ua

Фильтры воды

Водонагреватели

Насосы

Газовые котлы

Газовые колонки

Home

Керівникам навчальних закладів, учителям історії, учням 11-х класів, методистам

3 квітня 2015 року в МОН України презентовано навчально-методичні матеріали про Революцію Гідності - методична брошура для вчителів та додатковий параграф для учнів 11-х класів, що вивчатимуть в школах вже цього навчального року. Ознайомитися та завантажити

 
Нові нормативні документи щодо патріотичного виховання

Патріотичне виховання

Указ Президента України №872/2014 «Про День Гідності та Свободи»

Указ Президента України №169/2015 "Про заходи з відзначення у 2015 році 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ї річниці завершення Другої світової війни"

Щодо питань національно-патріотичного виховання учнівської молоді (Протокол наради Кабінету Міністрів України від 18.09.2014)

Концепція національно-патріотичного виховання дітей та молоді

Лист МОН України від 09.04.2015 № 1/9-188 «Щодо заходів з відзначення у 2015 році 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-ї річниці завершення Другої світової війни»

 

Адреси блогів педагогів ПТНЗ Дніпропетровської області

 

 

Подробнее...
 
Викладачі спецпредметів та майстри в/н діяльться досвідом

Збірник методичних розробок уроків до теми «Приготування страв з риби та морських продуктів», кухар 4 розряду. Автор: майстер в/н МПТУ Скочко С.Г.;

Збірник методичних розробок уроків до теми «Приготування страв з мяса, сільськогосподарської птиці та субпродуктів», кухар 4 розряду. Автор: майстер в/н МПТУ Окара І.М.;

Методична розробка «Використання інтерактивних методів навчання на семінарському занятті за темою «Холодні страви і закуски з риби і м’яса»».Автор: викладач ВПУ №17 Пономарьова Л.О.;

Робочий зошит з виробничого навчання до тематичного блоку «Приготування страв з риби та морських продуктів», авторський колектив КЦПОРКТРС;

Методична розробка «Вдосконалення прийомів і навичок при роботі в гарячому цеху», автор: майстер в/н КПБЛ Гришковська А.М.;

Робочий зошит з організації виробництва та обслуговування (кухар), автор: викладач КНВЦ Теплова І.П.;

Щоденник з професійно-практичної підготовки барменів (кваліфікація: 4р), автор: майстер/н КЦПОРКТРС Сокуренко Л.О.;

Посібник «Проблемні питання і тести контролю знань учнів для професій «кухар», «офіціант», автор: викладач КЦПОРКТРС Моторна О.О.;

Робочий зошит з спецтехнології приготування їжі з основами товарознавства до тематичного блоку «Технологія приготування перших страв» (кухар 3р), автор: викладач КНВЦ Коваль Т.В.;

Посібник з етики та психології. Укладач: викладач психології та професійної етики Павленко Л.Г.

НІКУЛІНА А.С., СІЛАЄВА І.Є., ШЕВЧУК С.С. Сучасний урок в професійній школі: проектування, організація, аналіз: Методичний посібник. – Донецьк: ДІПО ІПП. – 2008;

Вимоги до порядку розробки, погодження та затвердження комплексних кваліфікаційних завдань з професій побутового обслуговування, ресторанного сервісу та торгівлі/ укладач О. Гришаєва. Дніпропетровськ. – НМЦПТО у Дніпропетровській області, 2014;

Методичний посібник з предмету «Охорона праці» для учнів спеціальності «Кухар, кондитер», автор: викладач Мокрокалигірського професійного аграрного ліцею Гордієнко О.М.;

Зошит на допомогу учневі при вивченні теми «Технологія приготування пряникового тіста, виробів з нього»/ укладач: С.М.Письмоченко – Кривий Ріг

Робочий зошит на допомогу учневі при вивченні теми «Класифікація та асортимент кисломолочних товарів, вивчення їх споживчих властивостей, маркування, пакування та вимоги до зберігання», Кривий Ріг

Навчальний фільм «Обробка лускатої риби. Приготування напівфабрикатів з чистого філе.». Автор: викладач ДЦПО Циценкова Т.В.

 
Викладачі природничо-математичних дисциплін діляться досвідом

З досвіду роботи викладача біології ВПУ №17 Орлика А. Г. «Впровадження новітніх технологій навчання на уроках біології та екології»

З досвіду роботи викладача хімії ВПУ №17 Швидкої Д.П. «Міжпредметні зв’язки на уроках хімії. Інтегральні педагогічні технології»

Збірник матеріалів учасників віртуальної естафети педагогічних ідей і прогресивних технологій при викладанні математики, укладач: методист НМЦ ПТО Гришаєва О.В.;

Звіт про роботу екологічної лабораторії «Вектор освіти – цінність життя»;

Методичні рекомендації щодо розробки портфоліо методистом ПТНЗ, укладач: методист НМЦ ПТО Гришаєва О.В.;

Навчальний посібник з «Основ екології» для самостійного вивчення теми «Екологія і сільське господарство» для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» за спеціальністю «Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва». Розробили: викладачі Чебанко О.М., Цикало Н.В.;

Євтушенко О.В., Легун В.Т., О.Л.Юрова Математика і професія. Навчальний посібник для проведення залікових робіт з математики за курс старшої школи з професійним спрямуванням. – К.Р.: Новое видение, 2013;

Євтушенко О.В. Збірник прикладних задач з математики. Навчальний посібник для проведення залікових робіт з математики за курс старшої школи з професійним спрямуванням. – К.Р.: Новое видение, 2013;

Крок до знань (робочий зошит по темі «Логарифмічна функція». Автор: В.О. Проскур – ДЦППРКБА , 2013 рік ;

Професійна адаптація майбутніх робітників через міжпредметну інтеграцію математики і спецдисциплін. Збірка задач. Автори: Кривсун В.М., Авєріна Л.М.;

Майстер-клас «Використання проектної технології в роботі математичного гуртка», автор: викладач КЦПОММ Моргун О.М.;

 
« ПерваяПредыдущая12345678910СледующаяПоследняя »

Страница 5 из 12