forex trading logo

Авторизация



Кто на сайте

Сейчас 2 гостей онлайн

Статистика

Пользователи : 5000
Статьи : 335
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 164652

 

 

http://teplovod.dp.ua

Фильтры воды

Водонагреватели

Насосы

Газовые котлы

Газовые колонки

Home На допомогу майстру виробничого навчання На допомогу майстру вн Викладачі та майстри в/н діляться досвідом
Викладачі та майстри в/н діляться досвідом


Збірник методичних розробок уроків до теми «Приготування страв з риби та морських продуктів», кухар 4 розряду. Автор: майстер в/н МПТУ Скочко С.Г.;

Збірник методичних розробок уроків до теми «Приготування страв з мяса, сільськогосподарської птиці та субпродуктів», кухар 4 розряду. Автор: майстер в/н МПТУ Окара І.М.;

Методична розробка «Використання інтерактивних методів навчання на семінарському занятті за темою «Холодні страви і закуски з риби і м’яса»».Автор: викладач ВПУ №17 Пономарьова Л.О.;

Робочий зошит з виробничого навчання до тематичного блоку «Приготування страв з риби та морських продуктів», авторський колектив КЦПОРКТРС;

Методична розробка «Вдосконалення прийомів і навичок при роботі в гарячому цеху», автор: майстер в/н КПБЛ Гришковська А.М.;

Робочий зошит з організації виробництва та обслуговування (кухар), автор: викладач КНВЦ Теплова І.П.;

Щоденник з професійно-практичної підготовки барменів (кваліфікація: 4р), автор: майстер/н КЦПОРКТРС Сокуренко Л.О.;

Посібник «Проблемні питання і тести контролю знань учнів для професій «кухар», «офіціант», автор: викладач КЦПОРКТРС Моторна О.О.;

Робочий зошит з спецтехнології приготування їжі з основами товарознавства до тематичного блоку «Технологія приготування перших страв» (кухар 3р), автор: викладач КНВЦ Коваль Т.В.;

Посібник з етики та психології. Укладач: викладач психології та професійної етики Павленко Л.Г.

НІКУЛІНА А.С., СІЛАЄВА І.Є., ШЕВЧУК С.С. Сучасний урок в професійній школі: проектування, організація, аналіз: Методичний посібник. – Донецьк: ДІПО ІПП. – 2008;

Вимоги до порядку розробки, погодження та затвердження комплексних кваліфікаційних завдань з професій побутового обслуговування, ресторанного сервісу та торгівлі/ укладач О. Гришаєва. Дніпропетровськ. – НМЦПТО у Дніпропетровській області, 2014;

Методичний посібник з предмету «Охорона праці» для учнів спеціальності «Кухар, кондитер», автор: викладач Мокрокалигірського професійного аграрного ліцею Гордієнко О.М.;

Зошит на допомогу учневі при вивченні теми «Технологія приготування пряникового тіста, виробів з нього»/ укладач: С.М.Письмоченко – Кривий Ріг

Робочий зошит на допомогу учневі при вивченні теми «Класифікація та асортимент кисломолочних товарів, вивчення їх споживчих властивостей, маркування, пакування та вимоги до зберігання», Кривий Ріг

Навчальний фільм «Обробка лускатої риби. Приготування напівфабрикатів з чистого філе.». Автор: викладач ДЦПО Циценкова Т.В.