forex trading logo

Авторизация



Кто на сайте

Сейчас 10 гостей онлайн

Статистика

Пользователи : 3715
Статьи : 329
Ссылки : 6
Просмотры материалов : 110638

 

 

http://teplovod.dp.ua

Фильтры воды

Водонагреватели

Насосы

Газовые котлы

Газовые колонки

Home На допомогу викладачу спецпредметів
На допомогу викладачу спецпредметів
Викладачі спецпредметів та майстри в/н діяльться досвідом

Збірник методичних розробок уроків до теми «Приготування страв з риби та морських продуктів», кухар 4 розряду. Автор: майстер в/н МПТУ Скочко С.Г.;

Збірник методичних розробок уроків до теми «Приготування страв з мяса, сільськогосподарської птиці та субпродуктів», кухар 4 розряду. Автор: майстер в/н МПТУ Окара І.М.;

Методична розробка «Використання інтерактивних методів навчання на семінарському занятті за темою «Холодні страви і закуски з риби і м’яса»».Автор: викладач ВПУ №17 Пономарьова Л.О.;

Робочий зошит з виробничого навчання до тематичного блоку «Приготування страв з риби та морських продуктів», авторський колектив КЦПОРКТРС;

Методична розробка «Вдосконалення прийомів і навичок при роботі в гарячому цеху», автор: майстер в/н КПБЛ Гришковська А.М.;

Робочий зошит з організації виробництва та обслуговування (кухар), автор: викладач КНВЦ Теплова І.П.;

Щоденник з професійно-практичної підготовки барменів (кваліфікація: 4р), автор: майстер/н КЦПОРКТРС Сокуренко Л.О.;

Посібник «Проблемні питання і тести контролю знань учнів для професій «кухар», «офіціант», автор: викладач КЦПОРКТРС Моторна О.О.;

Робочий зошит з спецтехнології приготування їжі з основами товарознавства до тематичного блоку «Технологія приготування перших страв» (кухар 3р), автор: викладач КНВЦ Коваль Т.В.;

Посібник з етики та психології. Укладач: викладач психології та професійної етики Павленко Л.Г.

НІКУЛІНА А.С., СІЛАЄВА І.Є., ШЕВЧУК С.С. Сучасний урок в професійній школі: проектування, організація, аналіз: Методичний посібник. – Донецьк: ДІПО ІПП. – 2008;

Вимоги до порядку розробки, погодження та затвердження комплексних кваліфікаційних завдань з професій побутового обслуговування, ресторанного сервісу та торгівлі/ укладач О. Гришаєва. Дніпропетровськ. – НМЦПТО у Дніпропетровській області, 2014;

Методичний посібник з предмету «Охорона праці» для учнів спеціальності «Кухар, кондитер», автор: викладач Мокрокалигірського професійного аграрного ліцею Гордієнко О.М.;

Зошит на допомогу учневі при вивченні теми «Технологія приготування пряникового тіста, виробів з нього»/ укладач: С.М.Письмоченко – Кривий Ріг

Робочий зошит на допомогу учневі при вивченні теми «Класифікація та асортимент кисломолочних товарів, вивчення їх споживчих властивостей, маркування, пакування та вимоги до зберігання», Кривий Ріг

Навчальний фільм «Обробка лускатої риби. Приготування напівфабрикатів з чистого філе.». Автор: викладач ДЦПО Циценкова Т.В.

 
Результати Інтернет-олімпіади з охорони праці

ПРОТОКОЛ  РЕЗУЛЬТАТІВ  ІНТЕРНЕТ-ОЛІМПІАДИ  З ОХОРОНИ ПРАЦІ

 
Різнорівневі тестові завдання "Офіціант" 3 розряду

Різнорівневі тестові завдання для кваліфікаційної атестації учнів з професії "Офіціант" 3 розряду. Збірку розробили майстри виробничого навчання "Мукачівського професійного аграрного ліцею імені Михайла Данканича". Завантажити тут

 
Особливості роботи з учнями в залежності від типу їх характеру

Особливості роботи з учнями в залежності від типу їх характеру: гіпертемічний, нестійкий,циклоїдний,лабільний,сенситивний,демонстративний,шизоїдний,конформний. Завантажити тут.

 
Вимоги до творчої роботи учнів

Творча робота, як альтернатива дипломній роботі. Методичні рекомендації щодо підготовки, виконання творчої роботи та пояснювальної записки, яка її супроводжує, а саме: об’єму, структури, змісту та вимог до оформлення роботи та її захисту. В рекомендаціях надані фрагменти змісту пояснювальної записки та приклади завдань на творчу роботу.Завантажити тут.

 
Робочий зошит з перукарської справи

Робочий зошит розроблений з метою єдиного підходу до проведення лабораторно-практичних робіт та допомоги учням професійно-технічних навчальних закладів у засвоєнні і закріпленні теоретичних знань з перукарської справи.Завантажити тут.

 
Методика проведення ЛПР

У методичному посібнику "Організація, методика проведення та контроль за виконанням лабораторно-практичних робіт в ПТНЗ" розкриваються питання планування, методики проведення та організації контролю за виконанням лабораторно-практичних робіт учнями ПТНЗ.Завантажити тут.